Throwback Thursday… #TBT

Om te laten zien, wat voor een mooie projecten ik, al dan niet in samenwerking met anderen, in het verleden voor diverse opdrachtgevers heb mogen uitvoeren, plaats ik occasioneel een blog met iets uit de oude doos… Dit doe ik dan, zoals het ‘officieel’ hoort, op een donderdag! Throwback Thursday, #TBT is al enige tijd een trend in het ‘social media’ landschap en het is, naar men zegt, begonnen op Instagram in 2011.

In 2007 organiseerde Signed By ® in opdracht van het Ministerie van Defensie de ‘Informal NATO Ministers of Defence Meeting’. Een bijeenkomst waar alle NATO Ministers van Defensie waaronder die uit de Verenigde Staten en Rusland bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk bij elkaar kwamen om overleg te voeren over, destijds, actuele onderwerpen. Naast de complete organisatie en uitvoering van de bijeenkomst, mochten wij ook het conferentie logo en de daarbij horende dragers ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan; het briefpapier, de uitnodiging voor het officiële diner, de notitieblokken en pennen in de vergaderruimte, de CCTV content, wallpapers en screensavers in het perscentrum, het conferentie booklet, het pershandboek, de verschillende backdrops, de bewegwijzering, de tafelvlaggen, de give aways en nog véél meer mooie items.

Het logo werd tot in de kleinste details doorgevoerd. Mede hierdoor én door de perfecte organisatie van de bijeenkomst, kon Nederland met trots terugkijken naar een geslaagd evenement. Waar een klein land toch groot in kan zijn!

  • Logo Informal NATO Ministers of Defence Meeting 2007
  • NATO, Informal NATO Ministers of Defence Meeting 2007, conference table.
  • Conference material during Informal NATO Ministers of Defence Meeting 2007.
  • Informal NATO Ministers of Defence Meeting 2007, table flag