Racing towards growth… #TBT

Het is donderdag, dus de ‘oude doos’ mag weer open! Het blijft leuk om terug te kijken naar projecten uit het verleden en met plezier doe ik dat ook naar een conferentie die ik uit naam van Signed By ® mocht organiseren voor Staples Europe. De bewering dat een Throwback Thursday post ouder moet zijn dan vijf jaar, lap ik aan mijn laars want de IAT Conference 2011 met als thema ‘Racing towards Growth’ is een vermelding meer dan waard!

De bijeenkomst waar circa 100 International Account Team leden van Staples aanwezig waren, vond plaats in Crowne Plaza Antwerpen. Wij gaven het internationale ‘Racing towards Growth’ logo eerst een opfrisbeurt. Daarna werd dit logo, maar ook het thema, tot in de kleinste details doorgevoerd. De Staples medewerkers werden bij aankomst ‘binnengevlagd’ met kleurrijke bloemarrangementen waarin thema items verwerkt waren. En tijdens de pauzes konden de aanwezigen even stoom afblazen of de strijd met elkaar aangaan in een van de drie race simulators die wij voor ze geregeld hadden. Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de conferentie ondersteunende middelen die ingezet werden, maar ik garandeer u dat het totaalplaatje af was!

Ook de strakke organisatie vooraf en tijdens de conferentie zorgden ervoor dat de opdrachtgever, de conferentiebezoekers en ik terug kunnen kijken naar een geslaagde bijeenkomst. Een die in 2013 met een ander thema en in een iets andere hoedanigheid in Crowne Plaza Brugge opvolging vond! www.staples.eu

  • Staples Europe, IAT Conference